Από Ιατρεία Μέχρι Κομμωτήρια τα Πατήσια τα Έχουν Όλα

 

Η Αθήνα αποτελείται από άπειρες γειτονιές όπου η κάθε μία από αυτές μοιάζει αυτόνομη, σαν μια ζωηρή κυψέλη, παρότι ανήκουν στην ουσία στον ίδιο δήμο. Η μεγάλη έκταση της πόλης αλλά και οι αμέτρητοι κάτοικοί της έχουν οδηγήσει στη δημιουργία πολλών μικρών αγορών με καταστήματα όλων των ειδών να ικανοποιούν τις ανάγκες όλων των κατοίκων. 

Από του Ψυρρή μέχρι τα Πατήσια θα συναντήσει κανείς εστίες αγορών που πραγματικά δίνουν την αίσθηση ότι πρόκειται για διαφορετική πόλη. Από κομμωτηρια πατησια και καταστήματα ρούχων στον Άγιο Ελευθέριο μέχρι μικρά μαγαζάκια με μπαχαρικά από όλο τον κόσμο και ιατρεία, τα πάντα διαθέτει η κάθε γειτονιά. 

Η φήμη και η πελατεία βέβαια κάποιων από αυτά τα καταστήματα ξεπερνάει τα όρια της γειτονιάς και κόσμος από πολλούς δήμους τα επισκέπτεται. Αν για παράδειγμα ένα κομμωτηριο πατησια παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε καλές τιμές σίγουρα η φήμη του θα ξεπεράσει τα όρια της “γειτονιάς” και θα χτίσει πελατεία από όλη την Αθήνα. Το ίδιο συμβαίνει με κάθε κατάστημα και επιχείρηση κυρίως με όσες παρέχουν κάποιου είδους υπηρεσία, όπως κομμωτήρια, μανικιούρ πεντικιουρ, ιατρεία, υπηρεσίες spa και ομορφιάς κοκ. όπου δηλαδή ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει τον πρώτο ρόλο. 

Αλήθεια εσείς δε θα επισκεπτόσασταν ένα κομμωτήριο στα Πατήσια, ακόμα και αν μένατε πχ στον Άλιμο, αν ξέρατε από φίλους ότι το προσωπικό του είναι έμπειρο και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας; Η δε θα διανύατε αρκετά χιλιόμετρα για να επισκεφτείτε έναν καλό γιατρό ή έναν αποτελεσματικό φυσικοθεραπευτή;

Η καλή φήμη δεν έχει όρια και η σωστή δουλειά ανταμείβεται και αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς, πόσο μάλλον στον επαγγελματικό. 


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας