Bayern vs Real Madrid - Για μια θέση στον τελικό

Bayern vs Real Madrid

Για μια θέση στον τελικό θα αγωνιστούν αντιμέτωπες για ακόμη μια φορά η Μπάγερν και η Ρεάλ. Οι δυο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες σε διοργάνωση της UEFA για 24η φορά, με τις νίκες τους να είναι μοιρασμένες. 11 νίκες για τον καθένα και με μόλις 2 ισοπαλίες.

Οι ομάδες φαίνεται να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από πέρσι που στα προημιτελικά η Ρεάλ απέκλεισε τη Μπάγερν στην παράταση. Στο πρώτο ματς στο Μόναχο η Ρεάλ είχε επικρατήσει με 2-1 με δυο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η ρεβάνς πήγε στην παράταση στην οποία το σκορ ολοκληρώθηκε με 4-2, με τον Πορτογάλο άσσο να κάνει χατ-τρικ!

Το ντέρμπι Μπάγερν - Ρεάλ θα διεξαχθεί απόψε (25/4) στις 21:45, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 και ΕΡΤHD και θα είναι διαθέσιμο στον Stoiximan για στοιχιματισμό.

Και φέτος ο Ρονάλντο είναι ασταμάτητος. Έχει 15 γκολ και είναι ο μοναδικός παίχτης στην ιστορία που έχει σκοράρει σε 11 σερί αγώνες της διοργάνωσης. Είναι φανερό πως κυνηγάει να σπάσει τα ρεκόρ του.

Τελευταία φορά που η Μπάγερν είχε αποκλείσει τη Ρεάλ ήταν το 2012 και είχε το Γιουπ στον πάγκο όπως και φέτος. Τη σεζόν 2011-2012 πήρε το τρόπαιο νικώντας στον τελικό την Ίντερ, ενώ τη σεζόν 2012-2013 έχασε στα πέναλντι το τρόπαιο από την Τσέλσι.


Οι πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ulreich, Kimmich, Hummels, Boateng, Alaba, Martínez, Thiago, James, Müller, Ribéry, Lewandowski.

ΡΕΑΛ: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modrić, Isco, Benzema, Ronaldo.

Αν θέλετε να στοιχηματίσετε στον αγώνα δείτε εδώ προγνωστικά!
 



Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας